Àrtic. BTV. Ostres, escudelles, canelons, neules i torrons

Una taula nadalenca com s’ha de guarnir? Què s’ha de servir? S’ha d’abastir de productes i plats més o menys tradicionals? A l’últim Àrtic de l’any cadascú va dir la seva, vam donar algun consell per ser un bon amfitrió en aquestes dates senyalades i l’adreça d’alguns establiments on proveir-se de bons fumats i bon marisc a Barcelona. Inevitablement vam parlar dels canelons del Carles Gaig, de les receptes festives de la revista CUINA i de l’ampli univers torronaire del mercat. 
via Entaulats, el blog de Carme Gasull http://ift.tt/2iEDQVG
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s